Logo eaSystance

eaSystance bv
   Waarom moeilijk doen ... ... als het makkelijk kan!   

Wat is "RepsS"?

RepsS is een internetapplicatie die je helpt bij het uit het hoofd leren van allerlei zaken, zoals woorden in vreemde talen, idioom, jaartallen. Het programma is met name gericht op middelbare scholieren, maar mensen van alle leeftijden kunnen er baat bij hebben.

Ga nu naar RepsS

Lees de uitgebreide handleiding.

Wat kun je met "RepsS"?

Als je iets uit je hoofd moet leren, is het noodzakelijk om het steeds weer te herhalen. Doe je dat te weinig, dan raak je de kennis na verloop van tijd weer kwijt; doe je het te vaak, dan verspil je kostbare tijd. De kunst is om de gulden middenweg te vinden, maar hoe?
Het antwoord is eenvoudig: met RepsS. Want dit programma houdt van ieder kennisonderdeel (item) nauwkeurig bij hoe je ervoor staat en wanneer het meest geschikte moment is aangebroken om het te herhalen.

Items, lijsten en mappen

Alles wat je uit het hoofd moet leren kun je in RepsS vastleggen in de vorm van een vraag en een antwoord. Zo'n vraag-antwoordpaar wordt een "item" (= onderdeel) genoemd.
De items worden gegroepeerd in lijsten. Iedere lijst bevat een verzameling bij elkaar horende items. Voorbeelden: "Woorden Engels Les 1", "Jaartallen 18e eeuw".
De lijsten worden gegroepeerd in "mappen". Je kunt ook mappen groeperen in mappen. Zo kun je een hele structuur opzetten met meerdere niveaus.

Wat kost het?

Het gebruik van het programma kost € 1 per maand.
Voor gebruik op scholen en huiswerkbegeleidingsinstituten zijn er extra functies. De kosten zijn dan € 2 per leerling per maand (excl. BTW).Privacy statement   Algemene voorwaarden